Önskerubrik - Språkresan

Postat i Okategoriserat kl. 12:26 av | Kommentarer (0) |

Många av er ville att jag skulle berätta om min språkresa som jag var på i somras. Skrev om det i min gamla blogg också, men här kommer det igen!


27 juni 2012 åkte vi tidigt till arlanda, och träffade alla nya människor och sa hej då till mamma.
Jag var så otroligt nervös och tror att alla andra var det också, men det gick över bara man började prata.
 
Flygresan kändes kort och va bara 2,5 timmar :)  
Och när vi kom fram så fick vi våra väskor,samlades och väntade in en buss som skulle ta oss in till lodon där vi skulle spendera våra första två nätter och tre dagar :)
 
I london så shoppade vi och kollade sightsing, man började vänja sig vid alla nya människor och miljön :)
Vi bodde på ett motell utanför london så det var inte så mycket shopping tid men vi sprang runt som dårar i london och shoppade och skrattade.
 
Efter tre dagar med shopping så va resväskan lite lagomt fet med kläder och skor.. 
 
Sedan åkte vi buss i ca 7 timmar och kom tillslut fram till Torquay och blev hämtade av vår värdfamilj :)
Jag skulle bo med en Finnsk tjej och Spansk tjej så vi blev hämtade av en dam eller vad man ska kalle henne.
Vi viste redan att hon hette Susy. Hon var otroligt trevlig och när vi kom hem till familjen så bar Värd pappan upp våra väskor. Vi fick te och mackor med nutella. (Som vi förövrigt fick varge dag till frukost och kvälls fika)
 
Sedan gick vi upp och packade upp våra saker, det tog sin lilla tid eftersom att jag var tvungen att bråka med min spanjor om platsen.. Men det löste jag lätt med att gå ner till värdmamman och prata om det.. hehe.
 
 
Första dagen i torquay och vi skulle till skolan och göra vårat placeringstest, det gick ganska bra jag hamnade i nivå 4 ( av 5 ) och i samma klass som några svenskar som jag inte pratat med eftersom dom hade åkt från kastrup istället. Men dom var så underbara.
Efter några dagar med massor av förvirring missade bussar mm. Fick våra rutiner med skola på morgonen eller eftermiddagen och om man int hade skola så var det sovmorgon och aktiviteter :) 
Varje kväll så hade vi antingen discon eller aktiviteter. Jag kom väldigt snabbit in i min internationella grupp som bestod utav norskar danskar finskar och svenskar! vi var för det mesta med norskar men var även med dem andra.
Skolan lätt men visa saker var nya, så även om det inte känns som om att jag lärt mig så mycket så har jag utvecklats otroligt mycket! 

Då vi inte hade skola så hade vi aktiviteter i alla former, krabbfiske,äta fish and chips åka till andra byar mm.:)
 
På discona som förövrigt var på en nattklubb så träffade man alla andra ef studenter och dansade , så sjukt kul :) Efter discona så brukade ett populärt ställe va spelmaskinerna eller mc donalds :) Och sedan tog man bussen hem till värd familjerna :)

Jag shoppade nog någonting varje dag, och åt väligt mycket onyttigt så som godis,chips och kakor.
Men synd är att jag har gått ner ett antal kilo, som jag hoppas är muskler..
vi trodde seriöst ett tag att vi skulle rulla hem...
Vi åt verkligen hela tiden. När vi hade rast åt vi, bussen, väntan på aktiviteter jaa hela tiden..
 
Sedan gjorde vi en Flashmobb, alla fick en blå EF t-shirt och dansade dansen vi hade lärt oss och det filmade någon snubbe.. Här har nu resultatet! 
 
 
Vill du också åka på språkresa?
Gå in HÄR och beställ en katalog!
Om ni undrar någonting mer om språkresan är det bara att skriva en kommentar och fråga på så ska jag försöka svara:)


Också flashmobben..

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar

Kategorier

Follow on Bloglovin
aapetterssonn @ instagram
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Arkiv