Det där med Nyårslöften..

Postat i Kärlek Okategoriserat kl. 22:03 av | Kommentarer (1) |

Såå, det nytt år, som nästan alla säger. Nytt år, Nya möjligheter.

2012 har varit ett helt underbart år, och gått otroligt snabbt.

Jag har gått ut nian,haft ett år med min underbaraste, haft en underbar sommar och lärt mig otroligt mycket nytt, övade upp min engelska på språkresan i Torquay. Fick vänner över hela världen och även här i Sverige som jag med många av dom fortfarande har kontakt med. Jag började i en ny skola,ny klass, nya lärare. Jag har fått så otroligt många nya och fina vänner som jag är så otroligt glad att jag har, Jag tror inte att jag hade klarat mig utan er.


2013 vill jag göra ännu bättre, jag hoppas på att få lära känna fler fina människor och även behålla kontakten med mina vänner, jag vill även kunna börja träna igen och bli nöjd / nöjdare med min kropp, jag ska börja ta hand om mig själv mer, jag ska inte behöva ha ångest på kvällen för att jag inte gick på gymmet och tränade utan istället satt hemma eller var ute med kompisar.

Jag ska även börja äta nyttigare men även kunna ha kvällar där jag får äta exakt det jag är sugen på.

Jag ska istället för att skjuta på pluggandet planera vilka dagar/ kvällar jag pluggar och vilka jag gör annat på.

Under 2013 ska jag även.. åka till London och Spanien. Och hoppas att min älskling får/kan följa med till Spanien.

Ska shoppas massvis och få en snygg bränna på min förhoppningsvis snygga kropp.

Mitt största och kanske det jobbigaste nyårs löfte  jag ska klara och förbättra under 2013. Är att jobba upp mitt självförtroende och ta åt mig utav det bra och lära mig utav dom misstag jag gör / har gjort.


och som en extra notis till mig själv, always bring your camera, för det är jag otroligt dålig på.Lite blandade bilder, från Facebook och Tanja och vissa från mitt eget lilla arkiv.

Tack alla ni som har gjort 2012 så otroligt bra, jag hoppas att ni vill uppleva 2013 med mig med, Jag älskar er!

Annons:

Kommentarer

  • Frida 2013-01-09 Ser ut som om du har haft ett bra 2012 :)
    kan du inte skriva lite mer om språkresan, vad ni gjorde och så!
    Kram

Skriv En Kommentar

Kategorier

Follow on Bloglovin
aapetterssonn @ instagram
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Arkiv