Be You

Postat i Inspiration Vardag Kärlek Okategoriserat kl. 12:41 av | Kommentarer (1) |Tycker det är så dumt att samhället målat upp en bild som säger att man inte får älska sig själv eller kunna vara nöjd utan att vilja ha mer. Jag tänker lite såhär: "om du inte älskar dig själv, hur ska någon annan kunna göra det?

 

Ett starkt självförtroende är så sjukt "snyggt" (eller hur nu man ska säga...haha) och attraktivt på något sätt (nu tänker jag generellt) utan att vara kaxig liksom. Sen finns det ju dem som är allmänt "Klumpiga" i sitt talespråk som gång på gång säger/skriver " jag älskar mig själv " efter att man själv precis har sagt: jag önskar jag var bättre på det, eller behöver uppmuntran/pepp. Sånt är så drygt.

 

Att ha ett bra självförtroende är också att kunna se alla sina sidor dvs även de sämre och på så sätt kunna förbättra dem. Embrace yourself är ett uttryck jag hört någonstans. Nä, att ha ett bra självförtroende är vackert och jag strävar än idag efter ett bättre. Ibland kan man behöva pepp från sina vänner och familj för att stärka det så se till att välja rätt vänner som kan hjälpa dig. Att ni hjälper varandra. Inte trycker ner varandra. Att ha en vän som genuint vill ens bästa och kan vara glad för din skull är nog den bästa vännen man kan ha. Tyvärr är det inte många som kan detta och jag säger inte att jag själv kan detta 100%, men jag försöker. Fast å andra sidan VILL jag verkligen det bästa för mina nära. Jag blir så stolt och känner som att jag själv delar på lyckan på något sätt.

Är ni med mig?

 

Så istället för att gå ut och tävla med varandra, peppa och stötta varandra till det bättre. Att bara säga: så fin du är idag! kan få hela ens humör på topp. Och det är sällan att man glömmer det. Den finaste komplimangen jag fått av en kär vän är att jag är jordnära, och det kommer jag aldrigglömma.

Och det var för 2 år sedan....

Ser ni..? Sådana små saker gör så mycket.

 

Sprid positiv energi och folk kommer avundas dig och sträva efter detsamma.

 

Spread some loooooove!

Annons:

Kommentarer

  • Linnea Björkman 2012-11-30 sv; Ja gärna, kan fixa ett tidsinställt inlägg kl 18 ikväll om de är okej ? :)

Skriv En Kommentar

Kategorier

Follow on Bloglovin
aapetterssonn @ instagram
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Arkiv