Be the girl you want your daughter to be. Be the girl you want your son to date. Be classy, anything but trashy.

Postat i Okategoriserat kl. 09:52 av | Kommentarer (0) |

Hallihallå allihopa. Har haft naturkunskap nu på morgonen. Där vi har prov på måndag.. Nu blir det handledar tid och sedan matte :-) i eftermiddag ska jag och klippa mig, har ingen aning om hur.. Men det löser sig nog. Efter att jag har klippt mig ska jag och träna och sedan hem och äta middag plugga.plugga.plugga.. Sedan ska jag på födelsedags fika. Mums!! Jaja har massor av prov och inlämningar nu så jag hoppas att ni förstår att bloggen inte alltid kan komma i första hand :-). Kram!

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar

Kategorier

Follow on Bloglovin
aapetterssonn @ instagram
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Arkiv